Castellano Català
Logo
pla

EXPLICO I EXPLICO...PERO COM SI SENTISSIN PLOURE!

A vegades converses que a priori semblen senzilles finalitzen en discussió, t'enfadades... i acabeu sense paciència?

En el taller treballarem eines per a transformar aquestes converses en més respectuoses i nutritives per a totes bandes.


GENEREM COL·LABORACIÓ

Parar, desparar la taula, fer el llit... poden ser motiu de discussió i acaba essent esgotador. Elaborarem com acompanyar-los i no caure en la frustració.


CASTIGAR ENS AJUDA A RESOLDRE CONFLICTES?

Quan castiguem l'objectiu és que aprenguin de la conducta que no ens ha agradat. Practicarem algunes habilitats amb l'objectiu que els mateixos infants/adolescents juntament amb l'adult vagin adquirint eines perquè ells mateixos puguin resoldre's els conflictes que els van sorgint o sorgiran.


L'AUTONOMIA UNA GRAN FONT!

Infants i adolescents amb més o menys grau depenen dels adults i el que volem és que a mesura que van creixent vagin esdevenint responsables del seus actes. Trobarem des de quin punt podem acompanyar-los com a adults, ja que afortunadament cada dia hi ha oportunitats per a promoure l’autonomia i la confiança cap als fills, alumnes, etc.


SEGONS COM EM MIREU, EM VEURÉ!

Practicarem com elogiar (sortint dels automatismes) perquè les conseqüències afectin directament a la seva autoestima. Treballarem com enfortir l'autoestima.


COM DESETIQUETAR PER ALLIBERAR-NOS:

Les etiquetes no ens ajuden a ser lliures, ens marquen profundament, n'agafarem consciència i exercitarem com desetiquetar.