Castellano Català
Logo
pla

ESCOLTAR I PARLAR

Maria Goday

Aquests tallers estan basats en el llibre: Com parlar perquè els nens t'escoltin i com escoltar perquè els nens et parlin, creat per Adele Faber i Elaine Mazlish, expertes en comunicació entre adults i nens/es escrit a partir de l'experiència de fer molts tallers per a millorar la comunicació entre p/mares i fills.

Pretén posar a l'abast de les famílies i persones la vivència de les sensacions, sentiments i conseqüències d'una comunicació poc útil; per a partir d'aquí, donar i treballar eines que permetin comunicar-se de forma enriquidora i positiva.


Per això, proposo diferents sessions

 

ELS MEUS FILLS ES BARALLEN!

Nens Baralla

És un cicle de 3 tallers, inspirat en el llibre de Germans rivals, de Faber and Mazlish. Treballarem  els enfrontaments entre germans, doncs aquests provoquen uns alts nivells d'estrès a les llars. Si posem consciència a la comunicació que fem servir els adults, aquesta pot ser una aliada perquè aprenguin a resoldres els conflictes. Promoven així la confiança i el respecte en ells mateixos i així  poder sentir cobertes les necessitats legítimes de cadascú.

 

DONCS SÍ PERDO LA PACIÈNCIA!
I SI EXPLOTO?

Maria Goday

Avegades explotem per alguna cosa o potser anem guardant i aguantant amb la paciència per no ser desencertades i no enfadar-nos però a vegades es fa impossible i booooooom!!!, explotem!!!

Veurem que la ràbia és predecible i que podem enfadar-nos sens fer mal!

 

AUXILI, RABIETA A LA VISTA!

Maria Goday

Les rabietes apareixen i sovint en els adults ens causen rebuig; veure el teu fill desbordat, plorant i fins i tot donant cops o tirant coses és motiu de voler-ho parar a si o si!
Moltes vegades notem que mentre intentem parar-ho nosaltres mateixos anem perdent el control i si hi ha públic (sembla que s'enceguin uns focus ben potents que van directament cap a nosaltres) i les nostres reaccions ens acaben fent sentir malament.

 

QUAN NO ESTEM EN SINTONIA AMB ELS AVIS I ENS MOLESTA

Els 3 serios

Els teus pares o sogres són qui cuiden els teus fills o potser i passen estones, però a vegades fan servir unes formes que incomoden, no m'agraden... Ho has dit de diferents maneres però continuen i es genera un ambient tens o fins i tot hi ha conflictes. En el taller treballarem com comunicar promovent així la comprensió, un ambient més accessible i còmode per a tots.

PROU DE DIR-ME COM HO HAIG DE FER!

Avia Neta Amassen

Dirigit a avis i àvies que cuiden néts.
Avis que els fan sentir que no fan les coses suficientment bé segons els fills/es, gendres o nores. Provocant incomoditat, desgana, silencis, ràbia... En el taller treballarem com comunicar promovent així la comprensió, un ambient més accessible i còmode per a tots.

PRACTIQUEM COM RESOLDRE UN CONFLICTE QUE JA CANSA!?

Maria Escolta

Conflictes que són recurrents a casa sigui amb els fills o entre adults, els treballarem a través de 5 passes que permetin arribar a acords on totes les parts puguin està còmodes.
Aquest taller és ideal dur-lo a terme després d'haver realitzat algun altre taller dels que proposo.

LÍMITS AMB RESPECTE DURANT LA INFÀNCIA I L'ADOLESCÈNCIA;

desesperada

Els límits quan els posem des de la por, la ràbia... sovint l'adult, es troba al límit i sense donar temps demanem que parin, JA!.
Veurem que els límits són per cuidar i segons com i quan els posem, tots podrem estar més còmodes i evitar situacions on el respecte es perd, fomentant així una comunicació més fluida.
Versió amb infants i adolescents.