Política de cookies

 1. Què són les galetes? Les galetes (o cookies) són petits fitxers de text que es descarreguen i emmagatzemen en el dispositiu de l’usuari (ordinador, mòbil, tablet, etc.) quan aquest accedeix a una pàgina web. Les galetes permeten a la pàgina web recordar preferències i informació de navegació anterior, com ara l’idioma triat, dades d’accés o personalització de la interfície.
 2. Tipus de galetes que utilitzem
 • Galetes pròpies: Són aquelles que es envien al teu dispositiu des del nostre domini i ens permeten oferir-te una millor experiència d’usuari.
 • Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien al teu dispositiu des d’una domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.
 • Galetes de sessió: Són galetes temporals que romanen en l’arxiu de galetes del teu navegador fins que abandonis la pàgina web.
 • Galetes persistents: Són emmagatzemades en l’hard drive i la nostra web les llegeix cada vegada que realitzes una nova visita.
 1. Com desactivar o eliminar les galetes Si desitges desactivar o eliminar les galetes, pots fer-ho des del teu navegador. Aquí tens les instruccions per als navegadors més populars:
 • Google Chrome: Configuració -> Mostra opcions avançades -> Privadesa -> Configuració de contingut.
 • Mozilla Firefox: Eines -> Opcions -> Privadesa -> Historial -> Configuració Personalitzada.
 • Internet Explorer: Eines -> Opcions d’Internet -> Privadesa -> Configuració.
 1. Canvis en la política de galetes Ens reservem el dret de realitzar canvis en aquesta política de galetes per adaptar-la a novetats legislatives, jurisprudencials o d’interpretació de l’Agència Catalana de Protecció de Dades.
 2. Contacte Si tens qualsevol dubte sobre aquesta política de galetes, pots posar-te en contacte amb nosaltres a [escoltariparlar@gmail.com].

Si continues navegant pel nostre lloc web, considerem que acceptes l’ús de les galetes.