QUI SÓC

Sóc educadora social (col.legiada núm 9383) per vocació. Des dels 16 anys que he treballat acompanyant a persones, de monitora en casals, al cau, d’educadora social amb persones amb adiccions, en comunitats indígenes amb programes d’educació intercultural bilingüe (cooperació internacional), amb menors tutelats, en la gestió de conflictes a l’espai públic o en comunitats de veïns… formada en el postgrau de mediació comunitària de la Universitat de Girona.

Quan em quedo embarassada començo a tenir molts dilemes en l’educació, en la importància de la família, l’acompanyament de la dona durant i després de l’embaràs… i decideixo que necessito fer un gir professional en les maneres d’acompanyar a les persones, tinc ganes de fer-ho des d’un altre punt. També em formo de doula i d’acompanyant en primera infància i aquí comença a gestar-se aquest projecte.


Criar des d’una vessant respectuosa és una aventura diària ja que es barregen moltes coses, la motxilla personal de cadascú, el dia dia, la seva rapidesa, el gaudir, el cansament… i arribo a la conclusió de que és molt important tenir cura de la COMUNICACIÓ que fem servir, perquè aquesta pugui ser profitosa a totes bandes. I el meu gir professional aprofundeix en això, la comunicació quotidiana respectuosa i com afavorir-la des de la pràctica.

contacte